ETT LÅNGT FIRANDENu börjar firandet gå mot sitt slut...Har firat i omgångar  under hela November, Började med kryssning med Janne till Mariehamn, sedan bjöd jobbet ut mig på Mästergudmunds  med god mat o underhållning! sedan lite kompisar på lite "vanligt fika" ( vi tar en ute kväll sedan) och sist men inte minst hade jag släkten nu i Lördags på lite kalas..
Ett hjärtligt tack för all uppvaktning!  från en belåten men något trött 40 åring  Kramiz från mig.( Tyvärr bara axplock utav bilder.. alla  fastnade inte på bild denna gång.

♥EFTERLÄNGTADE 1:A ADVENT♥Tycker det är en mysig tid nu!! med allt pynt & mysiga saker som hör julen till. Dessutom har vi fått en riktig vinter, så allt ligger vitt o vackert ,som ett vykort. Adventsstjärnorna är på plats endast en förlängnings kabel som fattas, hm vad är den då?? leta i skåp o lådor, överallt svämmar det över ( ska rensa efter jul ) I Kväll blir det Idol ,heja Jay Smith... eller Linnea .Ha en go fredag kram Jessica

NYÖPPNAD MYSIG BUTIKI dag fick jag tillfälle att kika in i den nyöppnade butiken Dimoda, som ligger i sesam huset.. oh! vad mycke mysigt. Särskilt med allt julpynt.. massor av inredning, växter, krukor lyktor änglar ljus o pynt. karameller  o mycke mer.. blev inget handlat i dag. hade annat som stod på listan. men snart blir det ett besök jag lovar :=)
Passade på att ta några kort o hoppas ingen såg, (lite pinsamt att fota.. ) Ha en go lill Lördag kramiz Jessica
www.dimoda.se

LYKTOR & HYACINTERSnart tappat räkningen, på hur många jag har =) varje gång säger jag, nu kan jag inte köpa mer lyktor... men ändå får nästan alltid någon följa med hem!  sen har hyacinterna oxå inhandlats, något fnuttiga , men de tar sig nog.I em har vi tittat på en gammal western.. med John Wayne, helt ok..
Passande söndags film ( matine )Ute är det riktigt snö blask, skönt att vara inne..  Ha en go Sön kväll..

NY KÖKSKLOCKAHar haft en mycket trevlig vecka!! på det sociala planet i Ons var det lite tjej träff här, och tiden sprang i väg så fort, vi har alltid så mycket att prata om. På tal om tid så är köksklockan ny.. är såå nöjd =) passar in i det beige  grå/svarta köks färgerna..  man vet ju inte förrän den hänger på plats om det passar eller inte. men jag är mer än nöjd.. Just nu tyst i huset Janne är på kurs & Emil hos en kompis.. passar på att sitta här =)  då rusar tiden..
ska plocka fram pappstjärnorna tänkte jag o se om de är hela,om en vecka ska de ju hänga på plats... ha de gott kramiz Jessica

MYSIG DAGBörjade dagen med att Marie kom o åt  frukost  här! längesedan man åt så mycke :)sen i em kom mamma och åt lite paj ännu mera mys pys.. lite trött är jag allt efter att ha jobbat helg! skulle behöva en dag till.Men i morgon är det jobb igen, veckan bjuder på mera, lite tjej träff på Onsdag.. flickorna M kallar jag dem( Marita,Mary o Martina)kommer hit & fikar skojj  =) må så gott kramiz Jessica.  PS! ljusstakarna  är från Bettan såå fina ♥ fick oxå ett jätte fint halsband av Marie ♥ vad det föreställer ser ni =)

FARS DAGGrattis kramar till er !överst min pappa Bosse o Emils pappa Janne på eran dag!. tyvärr har vi inte träffats i dag..
då "dottera" jobbade hela dan.. men det blev ett telefon samtal =) .. Hoppas dagen varit bra kramizz Jessica''
ps! pappas t shirt köpt på www.shirtstore.se visst är den tuff!!

NOVEMBERlängtar & väntar efter 1a advent... få tända första ljuset, hänga upp julstjärnor, hyacinter, kransar ( hörde någon mer som ville jul pynta =) ja allt det som hör till.. November blir ett långt firande, har varit på kryssning med Janne.. mycke mysigt.. sen bjöd jobbar kompisarna ut mig på buffe o underhållning, på Mästergudmunds.. o i dag kommer Bettan på lite mat... sen kommer det bli fortsatt drop in.. med kompisar o släkt.. så det blir ett långt firande....... (Just nu lånar jag sonens dator, har min o Jannes på lagning ( så jag kommer inte åt att lägga in nya bilder. så det blir favorit i repris, Ha det så gott kramiz Jessica

RSS 2.0